Fera 2 vuotta! ♥ | Taskuvarkaani

7. huhtikuuta 2014

Fera 2 vuotta! ♥

Freteistä keskimmäiseni, upea ja rakas suklaatyttöni Fera juhlii tänään jo kaksivuotissynttäreitään. Fera on näiden kahden vuoden aikana kasvanut pienestä ja iloisesta karvapallerosta fiksu, uskomattoman kaunis, kiltti sekä itsenäinen, reipas ja aktiivinen frettineiti. Fera on freteistäni se, jonka uskallan antaa lapsienkin siliteltäväksi ja jonka kanssa on aina ollut ilo harrastaa. Fera on fiksu ja päättäväinen nuori neiti, joka tietää mitä tekee. Parasta Feran kanssa on pitkien lenkkien ja vauhdikkaiden fregility-treenien lisäksi ne hetket, kun tyttö luottavaisesti käpertyy yöllä kainaloon nukkumaan tai pusuttelee omistajansa melkein puhki asti! Fera vastaa kaikkia toiveitani ja odotuksiani hänestä ja paljon enemmänkin! Synttäreidensä kunniaksi Fera saa tietenkin läjäpäin hellyydenosoituksia herkkuja unohtamatta. Hyvää syntymäpäivää Feralle ja Feran sisaruksille! Toivottavasti tulemme viettämään vielä monia, monia synttäreitä Feran kunniaksi!

3 kommenttia :

 1. Voi mikä sulonen. :3 saako frettinäyttelyihin tulla nekin jotka ei frettiä omista? Olis niin kiva tulla tutustuu näihin pötkylöihin iha livenäkin :)

  VastaaPoista
 2. Tottakai saa! Frettinäyttelyt ovat yleisölle avoimia ja ilmaisia tapahtumia, eli sinne vain tutustumaan näihin karvakavereihin kun tulee sopivan matkan päähän frettinäyttely. :)

  VastaaPoista

 3. Oijoi ihana! <3
  Meinasitko jättää frettimääräsi näihin kahteen söpöläiseen vai ajattelitko viellä ottaa lisää frettejä? :) Jos aijot niin miltä kasvattajalta? Mikään ei ole söpömpää kuin suloiset ja pienet frettivauwat <3 Olisi ihanaa nähdä tääläkin viellä kuvia pikkusista! ^^

  VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!