Pets Go yhteistyö | Taskuvarkaani frettiblogi

20. syyskuuta 2014

Pets Go yhteistyö

Meille tuli tänne Taskuvarkaani -blogiin jokin aika sitten yhteydenotto Pets Go-lemmikkieläinliikkeestä, nimittäin mahdollisuus testata uudesta lemmikkieläimille tarkoitetusta verkkokaupasta tilaamista ja sitten kokemuksestamme kertomista. Lähdimme sitten kokeilemaan lahjakortin voimin tilaamista Pets Go -verkkokaupasta. Pets Go on Espoolaisen eläinkaupan Fast'n'Furryn verkkokauppa. Liike sijaitsee Isossa Omenassa, ja veikkaankin että seuraavalla kerralla siellä vieraillessa käyn katselemassa myös liikkeen valikoimia. Olen nimittäin aina intona kokeilemassa uusia eläinkauppoja, ja usein kiertelenkin niitä ihan huviksenikin vaikken mitään eläinkaupasta juuri sillä hetkellä tarvitsisikaan.

Tämä postaus on ollut luonnoksissa odottamassa julkaisua jo pitkään, mutta tarkoituksellisista syistä viivästytin julkaisua hieman. Esimerkkinä edellisen postauksen keskustelu, jossa tuli esille ihan hyviäkin pointteja. Suosittelen kaikkia uusia fretinomistajia, joilla on vasta koulutusvaihe meneillään, lukemaan kyseisen keskustelun.
 
 
  
Pets Go:sta minulla ei montaa negatiivista sanaa löydy. Verkkosivut olivat selkeät ja tuotteet kategorioitu niin, että löytää etsimänsä. Tilaamisessa ei kauaa mennyt eikä tarvinnut alkaa rekisteröitymään erikseen mihinkään. Se positiivinen yllätys oli kuitenkin tilauksen toimittamisessa.. Nimittäin pakettini saapui valitsemaani Postiin heti seuraavana päivänä siitä kun tilaukseni oli vastaanotettu! Tein tilauksen siis jo yön puolella, joten se on nähty vasta tiistai-aamuna ja keskiviikkona tuli jo tekstiviesti että paketti odottaa postissa! Noutaminenhan itselläni kyllä hieman viivästyi, mutta olin kyllä erittäin tyytyväinen supernopeaan toimitukseen! Ei ole mistään verkkokaupasta ikinä tullut paketti näin nopeasti. Toinen ihmetyksen aihe oli että pakettiautomaattiin tilaaminen oli maksutonta.
 
Itseäni tosin hieman häiritsi verkkokaupassa tiuhaan esiintyneet kirjoitusvirheet, mutta nyt uudemman kerran käydessä ainakin suurin osa niistä oli korjattu. Lisäksi useista tuotteista olisi voinut olla tarkempi tuotekuvaus ja lisäkuvia tuotteesta, sillä joskus yhden ainoan kuvan perusteella on kyllä hankala tehdä ostopäätöstä. Ostopäätöstä vaikeuttaa myös joidenkin tuotteiden kohdalla kokonaan puuttuvat kuvat sekä tuotekuvaukset, mikä on verkkokaupoissa kyllä aina iso miinus.
 
Meille tilattiin freteille tuollainen kiva aktivointilauta jonne tiputellaan herkkuja, niin saavat kaivaa herkkupalansa välillä aivan itse sen sijaan että ihan suoraan suuhun annetaan. Mojito tosin oli hieman eri mieltä sen käyttötarkoituksesta, kuten kuvasta voi huomata.. Neiti oli sitä mieltä ettei nyt mitään yhtä herkkua kerralla kannata alkaa juoksemaan jemmaan vaan koko härveli samantien!

 

Fretit saivat myös aivan yli-ihanan Skinneez kanin, josta Mojito ikävä kyllä sai molemmat vinkuvat osat rikki ensimmäisenä iltana. Näiden lisäksi mukaan tuli pari pussia herkkuja, Misjalle pari kivaa pikkulelua ja lopuksi lähemmäs parikymmentä kissan märkäruokapussia, eli aikamoinen kasa siis! Erittäin iloinen yllätys oli kyllä kissojen märkäruokapussien hinta! Ne olivat aivan uskomattoman halpoja nimittäin! Tuolta tilaa kyllä oikein mielellään märkäruokaa useammankin kerran. Misja kun ei nykyään enää syö kovin hyvin  pelkkää raakaruokaa ilman että sinne sekoittaa hieman märkäruokaakin, joten monesti märkäruokapussien lähestyessä loppua tulee suunniteltua että käväisenpäs tuossa eläinkaupassa vaikkapa ylihuomenna tai viikonloppuna. No, kun täällä nyt taas on niin uskomattoman nopeat toimitusajat, niin ihan yhtä hyvin voin tilata ne pussit Pets Go:lta ja noutaa ne parin päivän päästä postista, kun että kipaisisin sinne eläinkauppaan parin päivän päästä! Mitään moittimista kyseisestä paikasta tilaamisen kannalta minulla ei siis ole, aivan normaali eläinkauppa.

 
 

9 kommenttia :

  1. Hei vaikuttaa tosi kivalta toi namupalalauta. Paljonko se maksoi? Minkä kokoinen se on, mitä luulet käviskö koiralle myös? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo toi on kyllä ihan veikeä kapistus, otuksen ei tarvitse vaivata päätään yhtä paljoa kuin älypelien kanssa, mutta silti jotakin joutuu tekemään. Toki fretti on sen verran pieni ettei niille tuossa kyllä kovin paljon vaivaa ole. On kyllä sen kokoinen että käy koiralle hyvin, koirillehan tuo alkujaan onkin tarkoitettu. :) Ja koira joutuu kokonsa vuoksi vähän enemmän niitä herkkjja sieltä kaivamaan kun pienet fretit. Pets Gossa se maksoi vain 20e, kun olen jossain nähnyt saman vempeleen 40 euroonkin. Zooplussassa ehkä voisi olla halvemmalla, jos siellä niitä edes myydään.

      Poista
  2. Mä kokeilin tätä eläinkauppaa, tosi hyvä paikka! Aika pieni valikoima kyllä mutta tosi kiva pikku paikka ja se omenassa oleva kivijalkakauppa on kans tosi kiva, kannattaa käydä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin käydä liikkeen katsastamassa kun seuraavan kerran siellä päin käyn. Tosin aika harvoin tulee itse espoossa käytyä, ja vielä harvemmin Matinkylässä? vai missä se Omena nyt olikaan. :P

      Poista
  3. Kiva postaus :) Ajattelin, että voisin itsekin mahdollisesti tilailla jotain. Voisitko tehdä postauksen frettien raakaruokinnasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Raakaruokinnasta on tehty postaus, joka löytyy täältä:frettien raakaruokinta . Tuolta sivupalkista oikealla löydät myös muita hyödyllisiä postauksia. :)

      Poista
  4. Aivan ihana blogi!! Hankkisin fretin jos ei olisi kaneja :)

    VastaaPoista
  5. Tuliko teille perheenlisäystä ? :)

    VastaaPoista
  6. Hello Katia,


    Finally i found what u meant by ferret! but to be honest, until last night I didn´t know that ferrets can be used as pet...that´s why it´s all times good to have a veteran friend :D

    I´m sure u will like this video: https://www.youtube.com/watch?v=z7HgqXWMpX4

    Btw..I have added you on FB. Accept my friendship request to share some interesting stuff with u.
    Martin Klovar

    VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!