Frettimäistä ystävänpäivää! | Taskuvarkaani frettiblogi

14. helmikuuta 2020

Frettimäistä ystävänpäivää!


Hyvää ystävänpäivää kaikille tassuttelijoille ja lukijoillemme!


Viimeaikoina onkin frettinäyttelyitä riittänyt! Tässä kuussa on huomenna vielä Valentines Ferret show ja 29.2 SpringShadow Ferret Show Hyvinkäällä. 

6 kommenttia :

  1. Hyvää ystävänpäivää sinnekin super-ihanille freteillesi ja kaikille! Toivottavasti jatkat taas blogisi päivittämistä! Olisi ihan supermukavaa lukea jatkossakin tietoa freteistä ja ihan kuulumisiakin! Varsinkin näyttelyt kiinnostavat paljon! Ehkä uskallan jossian näyttelyssä vieraillakin jos luen niiistä ensin enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos kommentistasi ja mukava huomata kuinka nopeasti vanhat ja uudet lukijat palaavat! Taitaakin tulla kiire päivitellä kuulumisia ja lemmikki tilannetta! Kun avaat blogini tietokoneversiona, oikeassa reunassa on avainsanapilvi, paina sieltä "frettinäyttely" ja näet kaikki näyttelyistä kirjoitetut postaukset!

      Eikä näyttelyihin tulemista tarvitse jännittää sitten yhtään oli frettiä tai ei. Niihin on aina ilmainen sisäänpääsy yleisölle ja onkin mukavaa kun ihmiset tulevat katsomaan näyttelyitä. Harmi että niin moni näyttely ehti juuri mennä, sillä vuoden näyttelykausi alkaa olla päätöksessään ennen kesän/syksyn näyttelyitä, mutta tämän kuun viimeisenä lauantaina on vielä näyttely Jyväskylässä. Miläli asut yhtään lähelläkään suosittelen ehdottomasti vierailemaan! Voin etsiä tapahtuman sivut sinulle ja linkata ne tänne.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Odotan innolla postauksia näyttelyistä ja miten niissä meni! ^^ Ja toivomus! Liitttyen tähän postaukseen ja sen kommenteihin:
    Asiaa ulkoiluvarusteista - näythän pimeässä!

    Eli toivoisin että kirjoittaisit frettien ulkoiluttamisesta ja liikunnasta ja siitä miksi se on tärkeää ja jos voisit vastata ton vanhan postauksen uusimpiin kommentteihin niin olisi ihan superia! Kiitti ja toivotavasti kirjoitat aiheesta kun blogisi on näköjään taas elossa.

    Blogistasi löytyy tosi paljon todella hyödyllistä ja tärkeää tietoa freteistä ja muutenkin lemmikeistä! Olisi mahtavaa jos jatkaisit tietojesi jakamista koska ei löydy montaa yhtä hyödyllistä blogia frettien hoidosta! o(^~^)o

    VastaaPoista
  4. Moikka! Olen lukenut blogisi nyt kokonaan ja olen todella oppinut paljon ja on ollut ilo lukea!

    Olisi kiva jos esittelisit uudetkin frettisi täällä blogissa. Eikö sinulle ollut tulossa uusi pentu jo 2013 vai 2014? Se on viimeisin tieto lukuunottamatta viimeisintä postaustasi näyttelystä. Siinä mainittuja frettejä ei ole ollut blogissa ollenkaan. ..ja tietenkin kun et poistaa muut blogit nousee ykkössijalle.. Ainakin yhdessä vaiheessa tämä oli Suomen suosituin fretti blogi, etkö haluaisi sitä takaisin? 😉😉😉 Pliis jatka kirjoittamista!

    VastaaPoista
  5. Ja lukisin tosi mielelläni koronan vaikutuksista frettiarkeen/fretin omistajan elämään! :) Saako sulle laittaa kysymyksiä sähköpostilla? Minulla olisi useampikin!

    VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!