Nettiyhteys rikki & päivitys: Nyt on netti! | Taskuvarkaani

12. tammikuuta 2013

Nettiyhteys rikki & päivitys: Nyt on netti!

Pieni ilmoitusluontoinen asia vain, eli nettiyhteytemme on rikki eikä se ole pelannut sitten vuodenvaihteen jälkeen. Älkää siis ihmetelkö näin pitkää postausväliä, seuraava postaus tulee välittömästi kun ongelma on saatu korjattua. Jos yhteyttä ei saada nyt ihan heti fiksattua, yritän tehdä alkuviikosta postauksen sitten jollakin muulla tietokoneella, vaikka koulussa.

Seuraavan postauksen aiheesta ei ole vielä varmuutta, mutta tässä pitäisi edelleen tehdä esittelypostaus uusimmasta perheenjäsenestämme, tyttöjen joululahjat kuvattuna sekä ihan kuulumisiammekin pitäisi kertoilla! Toivottavasti seuraavan postauksen aika on pian! :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


01.02.2012: No niin rakkaat lukijat ja kaikki muutkin, nyt on uusi nettitikku hommattu, sain sen tosiaan eilen mutta pääsin kotiin vasta niin myöhään että oli kyllä nukkumaanmenoaika. Tänään illemmalla istutan itseni muutamaksi tunniksi koneen äärelle kirjoittelemaan uusia postauksia! :) Viikonlopuksi saattekin sitten paljon luettavaa, tulossa näyttelypostaus ja paljon muuta!5 kommenttia :

 1. Onkohan sulla viel nettiyhteys rikki ,varasin sulle ne lakat ja toivon että vastaisit sähköpostiini piakoin

  VastaaPoista
 2. Onhan se vieläkin joo rikki, niin ärsyttävää kuin se onkin. Vähän postaukset viivästyneet sen takia.. Laitoin sulle mailia. :)

  VastaaPoista
 3. Äh tuskin maltan odottaa wcwfs postausta! Kamalaa kun et oo päässyt kirjottaa melkein kuukauteen. :( Milloin muuten ajattelit tehdä lisää tietopostauksia?

  VastaaPoista
 4. Joo ärsyttää itseänikin ihan tosissaan se etten ole päässyt kirjoittelemaan tänne uusia postauksia, mutta tällä viikolla asia korjaantuu kun istutan itseni ietokoneen äärelle kahdeksaksi tunniksi. :D Myös WCWFS -selonteko tulee tämän viikon aikana. Tietopainotteisiin postauksiin ei tällä viikolla kyllä ole aikaa, mutta sen taas voisin ottaa helmikuun aikana toteutettavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes jes, tänään tulee illalla uusi nettitikku ja käyn varmasti heti yöllä kirjoitushommiin kun pääsen kotiin. ;-)

   Poista

Jätäthän meille tassunjälkesi!