Ulkoasun päivitys kesken! | Taskuvarkaani frettiblogi

16. joulukuuta 2013

Ulkoasun päivitys kesken!

fretti+lemmikki+blogi+taskuvarkaani

7 kommenttia :

  1. No ei tää nyt ainakaan näytä mitenkään hassulta, tosi hieno! :) Toi banneri ei vaan oikein sovi tähän enää. Eiks se oo aika kauan siinä ollukkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän tämä itseasiassa hassulta ole vielä kertaakaan näyttänytkään, mutta noita koodeja muokatessa voi sattua kaikenlaista! Kyllä, uusi banneri on ehdottomasti tulossa, mutta veikkaisin että se menee joulun jälkeen vasta, sillä en tee sitä itse joten veikkaan että henkilö joka bannerin minulle tekee, viettää ihan rauhassa joulun ennenkuin alkaa siihen hommaan. Onhan tuo vanha tuossa ollut jo liiankin kauan, reilusti yli vuoden jo. On se pitänyt monta kertaa vaihtaakin, ja alunperin tämä ulkoasun muutos piti tehdä jo keväällä.

      Poista
  2. vau!! teeks ite ulkoasun?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tässä nyt vielä kyllä mitään vauta ole, mutta toivottavasti myöhemmin. Pientä sarkasmia saattaisin tuossa kuvitella. ;) Pyrin tekemään ulkoasun itse, banneria lukuunottamatta.

      Poista
  3. Vooi ihania lemmikkejä!! ♥ liityin lukijaks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat lemmikit kiittävät kehuista, tervetuloa seuraamaan karvaisen perheemme elämää!

      Poista
  4. Vinkkejä uuteen ulkoasuun: Uusi, selkeämpi banneri, mobiililaitteille pitäisi muokata montaakin päivitystä, jotta sivusi toimisi kaikilla mobiililaitteilla, näytöillä ja selaimilla. Suosittelen kokeilemaan kaikkia tekstejäsi monella eri puhelimella, tabletilla ja selaimella jotta näet missä olisi korjattavaa. Fontti voisi myös olla suurempaa. Mikäli siis tulet enää tätä blogia päivittämään koskaan.

    VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!