Ulkoilua, kuulumisia ja kuvia! | Taskuvarkaani

11. heinäkuuta 2012

Ulkoilua, kuulumisia ja kuvia!


Olemme olleet Feran kanssa erittäin ahkerasti ulkona tässä lähipäivinä. Oikeastaan, viime perjantaista lähtien olemme olleet joka päivä ulkona tunnin ajan yleensä kerran päivässä. Eräänä päivänä, kun Feralla oli aivan liikaa energiaa, kävimme ulkona toisenkin kerran. Meillä on mielestäni mennyt ulkona todella hyvin, ja ulkoilu myös rakentaa luottamusta ympärillemme. Kun olemme sisällä kotona, niin Fera pitää turvapaikkanaan sohvanalustaa, ja kipittää sinne aina kun säikähtää jotakin (mm. minua). Nyt taas ulkona Fera turvautuu minuun tuntiessaan olonsa pelokkaaksi tai epävarmaksi. Fera on monta kertaa kipittänyt ulkona jalkojeni alle kun olen kyykistynyt, tai kiivennyt syliini. Näin tapahtui esimerkiksi, kun yht'äkkiä alkoi sataa ollessamme ulkona. Fera ei pitänyt tästä yhtään (omaehtoinen kastuminen on jees, kaikki muu vesi on kamalaa!), ja neiti kiipesi syliini sateensuojaan. Pidin Feraa jonkin aikaa sylissäni ja suojasin tyttöä vedeltä. Vaikutti siltä, että Fera olisi voinut jopa nukahtaa siihen paikkaan!      

            
Olen tottakai kantanut ulkoillessamme ahkerasti kameraa mukana, ja yrittänyt saada Ferasta hyviä kuvia. Kuten jokainen näädän omistaja varmasti tietää, joskus niiden kuvien napsiminen on vain aivan mahdotonta! Vasemmassa reunassa on palkki, jossa on niitä yleisimpiä kuvia, joita tällaisesta vauhtihirmusta olen saanut. Näitähän olisi toki riittänyt kymmeniä lisääkin  tähän, mutta etteköhän noistakin saa suhteellisen selvän käsityksen turhautumisestani..                                                                             

 Emme päässeet vielä kokeilemaan ostamiani vaaleanpunaisia valjaita, sillä luulen niiden olevan hieman liian isot. Tai oikeastaan olen ostanut jo kahdet samanlaiset ensimmäisten kadottua mystisesti. Toisella ostokerralla kävin Kannelmäen Faunattaressa (jossa samat valjaat olivat 8e kalliimmat!), ja kassalla ollessani ajattelin sitten ääneen, että toivottavasti eivät ole liian isot pienelle frettitytölleni. Suunnilleen minun ikäinen myyjä kävi katsomassa, josko heiltä löytyisi pienempiä valjaita, ja palasi mukanaan freteille tarkoitettujen valjaiden kera. Nämä ovat siis nuo punaiset kuvissa näkyvät valjaat (jotka juuri ja juuri meni Feralle, oli melkein liian pienet!). Valjaat olivat viimeinen kappale tuota kokoa ja väriä, niistä puuttui hihna ja pakkaus oli revitty rikki. Hmm.. näitä tuskin olisi voinut täyteen hintaan myydä kenellekkään, joten myyjä antoi ne minulle kaupan päälle!

Ja Fera muuten on tätä kirjoittaessani leikkinyt tuossa vieressä jo parikymmentä minuuttia tyhjällä keksipaketilla... Onkohan tytöltä virikkeet vähän vähissä... :D

Ja jotta ette nyt aivan pettyisi, myönnän antaneeni tuossa aiemmin hieman ehkä väärintulkittavan argumentin noista Ferasta otetuista kuvista ulkona. Jos aivan totta puhutaan, niin olen saanut neidistä aivan upeita kuvia! Ja saattekin ihailla niitä samantien!Olemme siis ulkoilleet onnistuneesti päivittäin, ja meillä menee muutenkin paremmin kuin hyvin! Fera on ilmoitettu Espoossa 28.07 järjestettävään Kesäpiknik -näyttelyyn, joten siellä varmasti näen joitakin ihmisiä. Lisäksi odotamme edelleen, josko saisimme noin 4-5viikon kuluttua hakea toisenkin suklaaneitokaisen Pickpocket's Ferretsiltä! Pennut alkavat jo olla siinä iässä, että mitään käänteentekevää enää tuskin sattuu, joten näillä näkymin saamme kuin saammekin perheenlisäystä elokuussa! Yksin en halua näätäsiä pitää, omasta mielestäni niitä pitäisi olla vähintään kaksi, ja meillä se varmaankin menee niin, että enempi parempi! ;)

8 kommenttia :

 1. Ihana tyttö :3 Tässä meidän uusi frettiblogimme jos tahdot lueskella ;)
  http://emmanelukat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en ollut vastannut tähän, enkä seuraavaankaan. O.o Mutta, Fera kiittää hieman myöhässä (tai minä kiitän hänen puolestaan.. ^^)
   Ja heh, olenkin uutta blogiasi jonkin verran seuraillutkin. ;-)

   Poista
 2. Ihanan värinen näätä. <3 :) Ja tosi ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fera kiittää. :3 Itsekin pidän suklaanvärisistä freteistä todella paljon, ja Fera onkin todella upean värinen vaikka väri näyttääkin näissä kuvissa hieman haalealta, melkein hiekan väriseltä.

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Kiva katsella välillä kuvia jotka eivät ole ihanmiten sattuu räpsittyjä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pidät kuvista! Pidän tosiaan valokuvaamisesta, ja yritän saada otettua ihan hyviäkin kuvia. Itselläni on vain tällä hetkellä tuollainen perus-pokkari, kun järkkäri hajosi, joten kuvat nyt eivät mitään ihan luksus-laatua ole /:

   Harmittaa kyllä hieman, kun tällä ei oikein saa hyviä kuvia otettua.

   Poista
 4. Miten meni Kesäpiknikissä? (: meidän aapo ja lumi pärjäsivät ihan kohtalaisesti

  VastaaPoista
 5. Voi, meillä kävi nyt niin, että jäi Kesäpiknik osaltamme kokonaan väliin. Minulla oli tuona lauantaina 39 astetta kuumetta, enkä tästä syystä voinut lähteä. Harmittaa kyllä todella paljon, se olisi ollut Feran ensimmäinen näyttely, ja olisi muutenkin ollut niin mukavaa nähdä taas ihmisiä. Ensi kerralla sitten..

  Seuraaviin näyttelyihin kyllä olemme tulossa, ja tästedes kahden näädän voimin. Meidät voi siis bongata seuraavaksi FFF:stä, ja sitten Capitalista ja WCWFS:stä. Pyrimme tulemaan aina kaikkiin näyttelyihin, harmittaa kun meiltä jäi tänä vuonna tuo Vironkin näyttely välistä kun Feralle ei olisi ehtinyt ottaa rabies-rokotusta. Tai olisi toki rokotteen ehtinyt ottaa, mutta siinä on se 21vuorokauden vaikutusaika, joka ei olisi mennyt umpeen ennen näyttelyä.

  VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!