Opitaan uutta (ja vanhaa) | Taskuvarkaani

5. heinäkuuta 2012

Opitaan uutta (ja vanhaa)Eilistä sohvan tutkiskelua omatoimisesti..
Fera on nyt siis ollut täällä kotona jo kuukauden, neiti on oikeastaan tällä hetkellä päivää yli 3kuukautta iältään. Kuukausi on mennyt suhteellisen nopeasti normaalissa arjessa ja pikkuisen kouluttamisessa ja neitiin tutustumisessa. Neiti osaa kyllä edelleen purra aika lujaa, joskin kertaakaan ei keneltäkään ole verta tullut. Pureminen ei siis ihan toivotonta ole, eikä sitä kokoaikaa tapahtu, lähinnä kun Fera on turhautunut, tylsistynyt tai leikin keskellä oikein riehaantuessaan, silloin saattaa hammasta tulla ja kovaa.

Oikeastaan jos totta puhutaan, niin olin kyllä aluksi ehkä hieman yllättynytkin siitä kuinka kiltti tyttö on nuoresta iästään huolimatta. Vaikka kyllä tästäkin neidistä sitä rasavilliä löytyy, eikä tarvitse edes kovin pitkään etsiäkkään!
Mutta: ensimmäisten päivien jälkeen Fera on tehnyt tarpeensa täysin poikkeuksettomasti hiekkalaatikkoon! Tästä olen kyllä niin ylpeä. Tuo poika kun oli ihan toista maata, vaikka hänkin jotenkin oppi sanomalehtilaatikkoon, niin huteja oli, tuli ja meni. Mutta näinhän se usein on, että tytöt ovat  siistimpiä oli kyse eläimistä tai ihmisistä! ;)

Ja nyt neiti on kovasti opetellut kiipeämään sohville, pöydille ja muihin paikkoihin, joissa näätä aiheuttaa omistajalle päänvaivaa. Tosin, itse olen sitä mieltä että sohva on sallittu paikka näädille, mutta poikaystäväni ei ole oikein samaa mieltä, sillä toiselta sohvalta pääsee juuri sopivasti aisan yli hyppäämään sänkyymme, ja toiselta taas samaisen aidan yli eteiseen.
Fera on kuitenkin valvontani alaisena ollut temmeltämässä molemmilla sohvilla, viimeksi juuri eilen.Tästä saattekin nähdä hieman kuvia samantien!      Kuvissa on Feran uusi ja uskollinen Mustista & Mirristä ostettu siililelu, joka vikisee                pelkästä hipaisusta. Tästä on tullut ihan suosikkilelu meillä, ja kun vähän vikisyttää siiliä, niin neiti kiitää salamana paikalle. Oli kyllä niin onnistunut ostos kun vain voi olla, suosittelen lämpimästi muitakin näätäsilleen tällaisen ostamaan!


Sohvan selkänojan takana on näin kiva leikkiä!
Ostettiin Feralle myös neidin ensimmäiset valjaat, sellaiset söpöt vaaleanpunaiset paitamalliset. Harmi vain, ettei viellä olla päästy kokeilemaan niitä oli tuossa lauantaina kyllä tarkotus, mutta ikävä kyllä poikaystäväni laittoi ne silloin ostopäivänä "hyvään" talteen ettei vaan häviä eikä muista enää minne laittoi ne! Etsin koko kämpän ympäri kaapit, laatikot, pöydät, hyllyt, KAIKKI mahdolliset paikat eikä valjaita löytynyt. On katsottu myös ruoka- ja astiakaapit, lääkekaappi ja jääkaappikin...! Että juu, todella hyvään talteen tosiaan laittoikin...
Ja tokihan ne siis olisi tuosta pöydältä mihin niitä itse olin ensin laittamassa kadonnut jonnekkin. No, eihän sille nyt enää mitään voi. Huomenna vaan uusia valjaita ostamaan.

Ja jos nuo valjaat nyt jostain sattuu löytymään sen jälkeen kun uudet on jo ostettu, niin ei sekään yhtään haittaa. Meille on nimittäin todennäköisesti muuttamassa kuukauden päästä toinen pieni suklaatyttönen, niin sittenpähän on molemmilla neideillä valjaat. Tyttö on varattu jo ajat sitten, ja kasvattajakin oli nyt yhden suklaatytöistä minulle varannut. Eli jos kaikki menee hyvin, niin Fera saa elokuussa leikkikaverin tänne. Olisihan se kyllä niin hyvä että tyttö saisi tänne lajitoverin, minullakin kun elokuussa jatkuu taas (saa nähdä kuinka hyvällä menestyksellä) opiskelu.
Niin, ja vaikka viime postauksessa kirjoitinkin, että Feran sisko olisi saattanut olla muuttamassa meille, niin erittäin ikävistä syistä johtuen ei Brise meille muutakaan.

Fera pitäisi nyt käydä rokottamassakin, täytyypä varata eläinlääkärille aika. Harmi kyllä ettei tuohon joukkorokotukseen voitu osallistua, sillä palkkani on juuri täydellisen sopivasti viikon myöhässä! Palkkani olisi siis pitänyt tililläni olla perjantaina 29.06 mutta eipä paljon näkynyt..
Onneksi soitettuani palkanlaskijalle, sain tietää palkkani tulevan nyt sitten seuraavana perjantaina, eli huomenna! Huomaa kyllä olevan kaupungin työpaikka..
Olin aivan pulassa, kun palkka ei ollutkaan tullut kun Vauhti-Raksulta oli tulossa koko kuukauden ruoat eilen keskiviikkona, mutta onneksi isäni suostui nyt kustantamaan Feran tämän kuukauden ruuat (joihin valehtelematta menee melkein 50euroa kuukaudessa!). Toivottavasti ei ihan kuitenkaan tuplaannu tuo ruokaan menevä raha nyt sitten jos toinenkin neiti tänne muuttaa!


5 kommenttia :

 1. Fera on todella kaunis tyttö :) Meiltä löytyy Feran sisko, Lyyti viime vuoden pentueesta. Lyyti on maailman kiltein fretti, ei pure ja nauttii todella paljon ihmisten seurasta. Laatikolla käydään hienosti ja virtaa kyllä riittää. Ainoa vain, että Lyyti on perinyt äitinsä tavan järjestellä paikkoja, tavaroita siirretään sinne missä tyttö kokee niiden oikean paikan olevan :D

  VastaaPoista
 2. Wuu, rupesit vaan pitämään blogia! :) Fera on kyllä kivan näköinen pimatsu, meillä tosiaan asustelee Lyytin veli, Feran isoveli Veeti. Veeti on myös todella kiltti ja ihana luonteeltaan, joten eiköhän Ferasta samanmoinen kasva tässä ajan kuluessa. :)

  VastaaPoista
 3. Juu rupesin sitten (vihdoinkin) pitämään blogia ;) Kauan on ollut tarkoituksena mutta olen vaan ollut liian laiska..
  Todella kiva kuulla Feran isoveljestä ja -siskosta, että ovat molemmat todella kilttejä ja ihania. Eiköhän Ferastakin kasva aikuistuessaan mitä valloittavin neiti! Aika sen näyttää, mutta tähän mennessä ollaan pärjätty oikein mainiosti (:

  VastaaPoista
 4. Fera on kyllä todella nätti neiti! (:
  Meilläkin hypitään melkein seinillä ja aivan joka paikassa, kitjahyllystäkin piti alimmat tasot poistaa kun ne siitä pääsi ihan ylös asti |:

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Fera on kyllä tosiaan todella nätti. Saa nähdä, kuinka upea frettineiti Ferasta kasvaakaan! :D
  Juu meilläkin meno on nyt tosi villiä, kun Fera on pentu. Nytkin tässä samalla kommentteihin vastaillessa olen joutunut koko ajan juoksemaan neidin perässä hakemassa häntä pois tv-tasolta, maalauspöydältäni, sohvilta, sängyltä jne.. Saas nähdä, millainen meno täällä sitten on, kun tuo toinen tytsy saapuu kotiin! ;D Doussi oli aina niin laiska, ettei tarvinnut paljoa poikaa mistään ottaa pois, mutta nämä tytöt kun ovat näköjään ihan hyperaktiivisia! 8)

  VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!