Sisarusrakkautta | Taskuvarkaani

13. joulukuuta 2012

Sisarusrakkautta

Capitalissa tuli mukavasti törmäiltyä tyttöjen sisaruksiin, ja olenkin tyytyväinen näihin kuviin. Edellisestä näyttelystä jäi nimittäin harmittamaan, kun en saanut Ferasta ja siskostaan Mintusta yhteiskuvaa, mutta tämäkin puute korjattiin tällä kertaa. Kuitenkin nyt vasta tajusin, etten ottanut ollenkaan yhteiskuvia Mojitosta sisaruksiensa kanssa, vaikka niitäkin oli näyttelyssä useampia paikalla. Täytyy WCWFS:ssä tuokin puute korjata. Huomasin myös, että unohdin kokonaan Feran isoveljen Veetin olemassaolon, muita Feran sisaruksia ei paikalla näiden kolmen lisäksi kai tainnut ollakaan. Tai ainakaan en huomannut. Aina on kuitenkin mukava törmätä oman näätänsä sisaruksiin ja kuulla mitä niille kuuluu, yhdennäköisyyttä on myöskin hauska joka kerta ihmetellä aina uudelleen. :) Näyttelyn tapahtumista kertoo edellinen postaus, tämä keskittyy ainoastaan sisaruskuviin joten tekstiä on näin kuvapainotteisessa postauksessa vähän.

Ensimmäiset kuvista ovat Ferasta veljensä Rockyn, eli Kuutin Ouraganin kanssa. Yhdennäköisyys tosiaankin oli ällistyttävä, huomaa kyllä että isänsä verta molemmissa kovasti virtaa. Sisarukset suhtautuivat toisiinsa.. noh, laiskasti. Todella laiskasti ja välinpitämättömästi hieman vaivautuivat toisiaan kohti kurottamaan ja nuuhkimaan. Luonteetkin siis selvästikin ovat samaa luokkaa! Molemmat olivat aivan uskomattoman väsyneen oloisia, ja aivan yhtä laiskasti roikkuivatkin sylissä. Kuvista kiitos Feran kasvattajalle Minnalle.
Tässä kohtaa Janniina tuli varastamaan shown.. x)
Mukanaan tietenkin Feran ja Rockyn sisko Minttu. 

Lopuksi viellä omalla kamerallani otetut kaksi kuvaa Ferasta ja Mintusta Janniinan sylissä. Huomioikaa kaksi asiaa: Järkyttävä kuvanlaatuero ja tyttöjen parinsadan gramman kokoero. ;)
6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. No niin todellakin tarvis! En vaan oo jaksanut kovinkaan säännöllisesti, kyllä me tossa kesällä/syksyllä ravattiin jonkun verran, mutta ihan vain tosi vähäisesti (tyyliin aina kun mentiin ulos ja tultiin sisälle, eli ei eestaas). :P

   Poista
 2. Veelasta ja mojitosta sit myös tälläinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin! En tajua miten tuli vain Ferasta sisaruksineen kuvia, albiinolapset jäi ihan kokonaan ilosta paitsi. :D

   Poista
 3. Kuinka paljon frettisi oikein painavat? Näyttävät ihan hillittömiltä!

  VastaaPoista

Jätäthän meille tassunjälkesi!